Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. augusztus 26. 0 hozzászólás
 

Igen... Ha már BECUP, akkor egy szervezõ említése sem hiányozhat. Akirõl beszélek, az pedig nem más, mint a neves KODIAK, aki most a Source játszása mellett egy nagy fába vágta a fejszéjét. De a nagy

newspic
Igen... Ha már BECUP, akkor egy szervezõ említése sem hiányozhat. Akirõl beszélek, az pedig nem más, mint a neves newspic KODIAK, aki most a Source játszása mellett egy nagy fába vágta a fejszéjét. De a nagy fát inkább nevezzük BECUP-nak. Kikérdeztem az elõzményekrõl, valamint magáról a szervezésrõl. Nagyon alaposan kitért minden egyes részletre, amit fontosnak tartott megosztani az olvasókkal. Az interjú alapján kiderül, hogy nincs is olyan könnyû dolga a szervezõbrigádnak, ahol egy 17 fõs gárda dolgozik, ebbõl a fõ szervezõ csapat 5, az admin team pedig számszerint 12 fõbõl áll. Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: MacRoy


newspic cs2hu|MacRoy: Jó estét Kodiak! Kérlek, mutatkozz be az olvasóknak, ki is vagy a való életben és mivel foglalkozol.

BECUP|KODIAK: Török Balázsnak hívnak. Élem a való életet és még mindig rejtély, hogy mibõl tartom fenn magam :P

cs2hu|MacRoy: Mióta foglalkozol az E-Sports -al, illetve miért kezdted el ezt a tevékenységet?

BECUP|KODIAK: Lassan 8 éve foglalkozom ezzel. Azért kezdtem el, mert akkor ez jó ötletnek tûnt :)

cs2hu|MacRoy: Akkor...?! Most mi a helyzet?

BECUP|KODIAK: Játékból már kicsit elegem lett, úgyhogy más területeken próbálom most ki magam. Jelen pillanatban ez a BECUP szervezése sokkal jobban motivál.

cs2hu|MacRoy: BECUP... hogy alakult ki ez a "jelige"?

BECUP|KODIAK: Sok név merült fel a kezdetekben, de végül a Budapest Esport Cup mellett döntöttünk. Ennek a rövidítése a BECUP.

cs2hu|MacRoy: Picit kanyarodjunk vissza a kezdés óta eltelt jópár évre... Könnyebbé teszi az a munkát, hogy már rengeteg LAN-on megfordultál?

BECUP|KODIAK: Természetesen könnyebbé teszi, mivel sok külföldi lant láttam, illetve a legtöbb magyar eseményen is jelen voltam. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindent tudok ( még mielõtt valaki félreértené ), mivel a gyakorlat azért más, mint az elmélet. De elsõsorban ezen tapasztalatom miatt gondolt rám mozgo, amikor összerakta a csapatot.

cs2hu|MacRoy: Szerinted mennyire befolyásolja a LAN menetelét, ha híresebb emberek szervezik azt? Illetve mennyire kedvezõ ez egy ilyen rendezvénynek?

BECUP|KODIAK: Szerintem a játékosokat a lan minõsége érdekli, nem pedig az, hogy ki szervezte. Persze segít, hogy ha olyan emberek csinálják, akiket ismernek és akikben megbízhatnak.

cs2hu|MacRoy: Hány csapatot vártok erre a nagyszabású és nemzetközi lanra?

BECUP|KODIAK: Eredetileg 24-24 csapatot vártunk 1.6-ból és source-ból is, de a nagy érdeklõdésnek köszönhetõen az 1.6-os mezõnyt ki fogjuk bõvíteni 32 csapatra. Source-ban egyelõre csak 20 csapat nevezett, így még mindig van 3-4 hely, amire szeretettel várjuk a magyar csapatokat, hiszen nem csak a hazai top klánok lesznek jelen, hanem 3-4 külföldi csapat is, köztük a régebben defeaters néven ismert alakulat, akik ellen lanon játszani nem gyakran van lehetõség.

cs2hu|MacRoy: Kicsit beavatnád az olvasókat a szervezés hátterébe?

BECUP|KODIAK: A team 5 fõbõl áll. Akira foglalkozik a marketinggel, sajtóanyagokkal, design-nal, stb; Smalla tervezte a hálózatot, illetve a helyszínen õ fogja ezt kiépíteni; Mozgo tartja össze a csapatot és õ mondja meg kinek mikor mivel kell készlennie :); Taki felelõs a szponzorokért; jómagam pedig a szabályzatért és a lebonyolításért vagyok felelõs. Ezen kívûl egy 12 fõs admin gárda segíti majd a munkánkat, akiket több mint 40 jelentkezõbõl válogattunk ki. (1.6-os adminok: pred4, millah, kezai, mercenary, harlekin és danken; source adminok: trixx, wish, hyper, pók, g-bor, etiCAT). A helyszín a Pestszentimrei Sportkastély. Ez egy új építésû sportcsarnok. Szerintem tökéletesen megfelel a verseny lebonyolítására.  Bõven el fog benne férni a 32+24 csapat is akár. Lesz egy színpad, kivetítõk, egy rakás X-box 360, amin fifázni lehet, de lesznek ezen kívül más játékok is.

cs2hu|MacRoy: Visszatérve a nemzetközi csapatokra. Nemrég hallottam egy számomra csak pletykának tûnõ kijelentést, hogy a szlovák Necro clan Source csapata feloszlott és hogy nem jelennek meg. Errõl Te mit tudsz mondani?

BECUP|KODIAK: A pénzük megérkezett a számlánkra, tehát valószínûleg el fognak jönni, bár lehet változtatnak a felállásukon. DE! Ahogy utana olvastam az oldalukon: Tým v tomto slo¾ení získal pro NecroRaisers behem tøí mìsícù celkem 3 zlaté, 3 støíbrné a 2 bronzové medaile. Øadí se tím mezi nejúspì¹nìj¹í týmy historie NecroRaisers, i kdy¾ nyní mají hráèi více mo¾ností k zisku ocenìní ne¾ v dobách døívìj¹ích. Klukùm za NecroRaisers moc dìkuji a doufám, ¾e jste u nás byli alespoò trochu spokojeni. A za sebe dìkuji za skvìlou spoleènost na mezihernových turnajích a doufám, ¾e pøesto ¾e nebudeme souèástí jednoho týmu zùstaneme nadále pøátelé. Kvùli tomuto rozpadu se nezúèastnime BECUPu 2007 v maïarské Budape¹ti.

cs2hu|MacRoy: Egy elmaradhatatlan kérdés... Szerinted a dobogósok?

BECUP|KODIAK: eSuba, ancients, OBi

cs2hu|MacRoy: Köszönöm, hogy Te is a rendelkezésemre álltál, így a hajnali órákban egy röpke 1 órás kérdezz - felelekben részt vettél. További nyugodalmas jó éjszakát. Mit kívánsz mondani az utolsó szó jogán?

BECUP|KODIAK: Akirának üzenem : Nyugodtságot szippantsál! A drog igenis jóóó... És szeretnék köszönetet mondani Ildinek :* Jóéjt!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4075
 
1500
 
 
 
kép 4145
 
1477
 
 
kép 1299
 
1464
 
 
 
kép 1910
 
2148
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu